CIFP Plaiaundi LHII

Más resultados..

Generic selectors
Solo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
post
page
Filtrar por categorías
Administrazioa eta kudeaketa
Aktualitatea
Berriak
Ekitaldiak
Gizarte eta kultur zerbitzuak
Goi mailako
Ikaskuntza-Eredua
Ikasleak
Informatika
Jakinarazpenak
Maila ertaina
Matrikulazioak
Merkataritza eta garraioa
Orrialdeak
Osasungintza
Proiektu eta Zerbitzuak
Proiektuak
Tramiteak idazkaritzan
Zentroari Buruz
Zerbitzuak
Zikloak

GM – Dietetika

PRESTAKUNTZA PLANA (2000 ordu, 2 ikastaro)
Asteko1. mailako moduluak:
3hDietetikako kabineteko lan-arloa antolatzea eta kudeatzea.
10hElikadura orekatua.
6hElikadura-kontrola.
10hDietetikari aplikatutako fisiopatologia.
2hLaneko prestakuntza eta orientabidea.
Asteko2. mailako moduluak (otsailera arte)
11hDietoterapia.
8hMikrobiologia eta elikadura-higienea.
7hOsasun-hezkuntza eta osasunaren sustapena.
3hLan-inguruneko harremanak.
2hKalitatea eta etengabeko hobekuntza.
35hLantokiko prestakuntza. (Otsailetik ekainera, 350h)
 
ZER IKASI ETA EGINGO DUT?
  • Unitatean/kabinetean esleitutako lan-eremua antolatzea eta kudeatzea, dagokion mailan.
  • Pertsonei eta kolektiboei egokitutako dietak egitea eta gainbegiratzea, nutrizio-beharren arabera.
  • Pazienteei eta kolektiboei egokitutako dietak egitea eta gainbegiratzea, patologia espezifikoaren arabera.
  • Elikagaien osaera kualitatiboa kontrolatzea eta gainbegiratzea, haien kalitate higieniko-dietetikoa zehazteko.
  • Giza kontsumorako elikagaien kontserbazioa, manipulazioa eta eraldaketa gainbegiratzea.
  • Pertsonen eta komunitatearen osasuna sustatzea elikadura-hezkuntzaren bidez, osasuna sustatzeko eta hezteko jardueren bidez.
NOLA?
  • Metodologia aktibo-kolaboratiboa: ETHAZI eredua
IRTEERA PROFESIONALAK
  • Janari-arduraduna catering-enpresetan, ospitaleetako sukaldeetan, zaharren egoitzetan…
  • Aholkulari teknikoa APPCCn, elikagaien higienearen eta kalitatearen kontrolean, sukaldaritza kolektiboko enpresetan, elikagaien industrian, eskola-jantokietan…
  • Elikadura-aholkularia belar-dendetan, dietetika-kontsultetan, elikadura-dendetan, gimnasioetan, nutrizio-frankizietan, farmazietan…
  • Elikadura-hezitzailea arestian aipatutako edozein eremutan.
ZER IKASTEN JARRAI DEZAKET?
  • Lanbide-espezializazioko ikastaroak.
  • Goi-mailako Lanbide Heziketako beste ziklo bat, indarrean dagoen araudiaren arabera lanbide-moduluen baliozkotzeak ezartzeko aukerarekin.
  • Unibertsitate-irakaskuntzak, indarrean dagoen araudiaren arabera baliozkotzeak ezartzeko aukerarekin.

sanitario@plaiaundi.eus

periodico-blanco
  • Actualidad