CIFP Plaiaundi LHII

Más resultados..

Generic selectors
Solo coincidencias exactas
Buscar en el título
Buscar en contenido
Post Type Selectors
post
page
Filtrar por categorías
Administrazioa eta kudeaketa
Aktualitatea
Berriak
Ekitaldiak
Gizarte eta kultur zerbitzuak
Ikaskuntza-Eredua
Ikasleak
Informatika
Jakinarazpenak
Matrikulazioak
Merkataritza eta garraioa
Orrialdeak
Osasungintza
Proiektu eta Zerbitzuak
Proiektuak
Tramiteak idazkaritzan
Zerbitzuak
Zikloak

GM – Dietetika

PRESTAKUNTZA PLANA (2.182 ordu, 2 ikasturte)
Astero1. mailako moduluak:
2hDietetika-kabineteen antolamendua eta kudeaketa
8hDietetikako fisiopatologia
8hElikadura Orekatua
5hElikadura Kontrola
4hEnplegagarritasunerako ibilbide pertsonala I
2hProdukzio-sektoreei aplikatutako digitalizazioa
1hProdukzio-sistemari aplikatutako iraunkortasuna
DUALa
Astero2. mailako moduluak:
9hDietoterapia
5hOsasu-hezkuntza eta osasunaren sustapena
6hMikrobiologia eta Elikadura-Higienea
3hIngeles profesionala
3hEnplegagarritasunerako ibilbide pertsonala II
4hHautazko modulua
Proiektu intermodularra
DUALa
ZER IKASI ETA EGINGO DUT?
  • Bere mailan, unitatean edo kabinetean esleitutako lan-eremua antolatu eta kudeatu.
  • Pertsonei eta kolektiboei, beraien nutrizio-beharren arabera egokitutako dietak prestatu eta gainbegiratu.
  • Pazienteei eta kolektiboei, beraien patologiaren arabera egokitutako dietak prestatu eta gainbegiratu.
  • Elikagaien konposizio kualitatiboa kontrolatu eta gainbegiratu, hauen kalitate higieniko-dietetikoa zehazteko.
  • Giza kontsumorako diren elikagaien kontserbazioa, manipulazioa eta transformazioa gainbegiratu.
  • Pertsonen eta komunitatearen osasuna sustatu, elikadura heziketa bidez, osasuna sustatu eta landuko duten jardueren burutuz.
NOLA?
  • Metodologia aktibo-kolaboratiboa: ETHAZI eredua
IRTEERA PROFESIONALAK
  • Janari-arduraduna catering-enpresetan, ospitaleetako sukaldeetan, zaharren egoitzetan…
  • Aholkulari teknikoa APPCCn, elikagaien higienearen eta kalitatearen kontrolean, sukaldaritza kolektiboko enpresetan, elikagaien industrian, eskola-jantokietan…
  • Elikadura-aholkularia belar-dendetan, dietetika-kontsultetan, elikadura-dendetan, gimnasioetan, nutrizio-frankizietan, farmazietan…
  • Elikadura-hezitzailea arestian aipatutako edozein eremutan.
ZER IKASTEN JARRAI DEZAKET?
  • Lanbide-espezializazioko ikastaroak.
  • Goi-mailako Lanbide Heziketako beste ziklo bat, indarrean dagoen araudiaren arabera lanbide-moduluen baliozkotzeak ezartzeko aukerarekin.
  • Unibertsitate-irakaskuntzak, indarrean dagoen araudiaren arabera baliozkotzeak ezartzeko aukerarekin.
periodico-blanco
  • Aktualitatea